Xantánová guma na zahusťovanie, Natural, 100g
Kód: 5606Súvisiaci tovar
Podrobný popis
Xantán sa používa na zahustenie a stabilizovanie niektorých výrobkov /mliečnych, dressingov, omáčok, instantných polievok, sirupv.../, v zmrzline zabraňuje tvorbe ľadových kryštálikov. V nízkotučných výrobkoch nahrádza zahusťovaciu funkciu tuku, pridáva sa aj do krémov a zubných pást, kde funguje ako stabilizátor a spojovacia látka zložiek, ktoré by sa prirodzene nespojili.
Použitie: čajovú lyžičku xantánovej gumy rozmiešajte v 100ml horúcej vody a primiešajte do cesta.
Česká firma Natural Jihlava si na kvalite produktov dáva naozaj záležať. Za 27 rokov existencie priniesli na trh viac než 10 000 produktov, ktoré sú určené najmä ľuďom s vyššími nárokmi na zloženie potravín, či už zo zdravotných alebo iných dôvodov. Na hranici Čiech a Moravy vyrábajú produkty z oblasti makrobiotickej, racionálnej a bezlepkovej stravy.
Zloženie: 100% zelená káva.
Skladovanie: uchovávajte na suchom mieste.
Dodatočné parametre
Kategória: | Zmesi a prášky |
---|---|
NUTRIČNÉ HODNOTY (100g): | |
Energetická hodnota: | 1334 kJ/320 kcal |
Tuky: | 0 g |
z toho nasýtené mastné kyseliny: | 0 g |
Sacharidy: | 0 g |
z toho cukry: | 0 g |
Vláknina: | 77,5 g |
Bielkoviny: | 0 g |
Soľ: | 0 g |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.